Home Ostale rubrike Korisni savjeti Osim za sprječavanje znojenja ispod pazuha, dezodorans možete koristiti za još neke korisne stvari!

Osim za sprječavanje znojenja ispod pazuha, dezodorans možete koristiti za još neke korisne stvari!

0
Osim za sprječavanje znojenja ispod pazuha, dezodorans možete koristiti za još neke korisne stvari!

Jedna od multipraktičnih stvari koje ima svaki dom je i dezodorans, no malo ljudi zna za što se on još može koristiti osim za sprječavanje znojenja ispod pazuha. Evo na kojih se to pet manje poznatih, a fantastičnih načina dezodorans u stiku može upotrebljavati.

1. Protiv žuljeva

Nanesite dezodorans na mjesto gdje vas cipele stežu i gdje bi mogao da nastane žulj. Djelovat će kao barijera između kože i cipele te tako spriječiti pojavu žuljeva.

2. Protiv neugodnog mirisa stopala

Namažite suha stopala dezodoransom prije spavanja i idući dan stopala vam se neće znojiti te ćete spriječiti neugodne mirise.

3. Protiv znojenja ispod grudi

Dame s većim grudima često imaju problem znojenja ispod grudi. To možete riješiti nanošenjem dezodoransa ispod grudi prije nego što obučete grudnjak. Ako se znojite puno oko korijena kose dezodorans može pomoći i kod tog problema, samo pazite da je dezodorans bezbojan i da ne ostavlja trag.

4. Protiv škripavih vrata

Namažite šarke od vrata dezodoransom kako biste se riješili dosadnog zvuka škripanja.

5. Za osvježavanje ormara

Dezodorans može poslužiti i kao potpuri. Skinite poklopac na dezodoransu i stavite ga u ugao ormara da ga ispuni ugodnim mirisom.

Zadovoljna.hr