KONTAKTI

urednik@sirokibrijeg.info

info@sirokibrijeg.info

Urednik: urednik@sirokibrijeg.info

Facebook stranice:

SLUŽBENA STRANICA: SirokiBrijeg.info

OSTALE VIJESTI PORTALA: Sirokibrijeg.info 2

You-tube stranica: 

YOU TUBE Mili Marušić – VIDEO

YOU TUBE SirokiBrijeg.info 

Portal “SirokiBrijeg.info” je internet portal koji je baziran isključivo na područje Županije Zapadnohercegovačke, naravno, prostor za vijest dobivaju i one objave koje se dotiču naših sumještana u bilo kojem kutu kugle zemaljske i jedinstven je kao takav, ne samo u našoj županiji, nego i na području cijele Bosne i Hercegovine!

Navedena internetska stranica službeno je krenula sa radom 01.01.2015. godine iz jednog jedinog razloga što je previše medija na našem području i dok neki portali prenose neka događanja, drugi ih ignoriraju pa dolazi do pomutnje gdje se mogu pronaći pojedine informacije ili objave. Iz tog razloga je pokrenut portal SirokiBrijeg.info, da bez obzira na bilo koje razloge (osim osobnih), prenosimo SVE vijesti sa svih medija vezane za ZHŽ, bez bilo kakvog političkog ili nekog drugog utjecaja od strane treće osobe i pri tome imamo naše autorske tekstove, dok od ostalih (preuzetih vijesti) u potpunosti navodimo izvor stranice/medija/autora.

Znači, izvješćima u potpunosti pokrivamo:

– Široki Brijeg

– Ljubuški

– Posušje

– Grude

Ekipa koja radi na ovom projektu je iskusna u svom poslu, jer smo svi dugogodišnji djelatnici u drugim medijima.

Poštovani čitatelji portala SirokiBrijeg.info, sadašnji i budući, tu smo isključivo da budemo dio običnog naroda. Svaki prijedlog ili sugestija su dobro došli!

Želite li reklamu na portalu?: Prostor i cjenik reklamiranja na portalu SirokiBrijeg.info

OČEKUJTE NEOČEKIVANO, SirokiBrijeg.info