Slika kao zahvala za završetak radova na mjesnom vodovodu Rasno

ŠIROKI BRIJEG – Gradonačelnik Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić primili su predstavnike mjesne zajednice Rasno predvođene predsjednikom Jozom Kvesićem.

Razlog prijama bio je završetak radova na mjesnom vodovodu Rasno. Predstavnici mjesne zajednice Rasno Jozo Kvesić, Ivan Čolak i Ivan Dugandžić upoznali su gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća da je u rad pušten vodovod na koji će biti priključeno 90 domaćinstava, a još prošle godine priključeno je 40 domaćinstava. Predstavnici mjesne zajednice Rasno također su istaknuli da je početkom ovoga mjeseca u rad puštena mrtvačnica, te da je u tijeku rekonstrukcija kamene kapelice iz 1881. godine.

„Izgradnja vodovoda u Rasnu je znak da nismo i ne smijemo zaboraviti naša sela. Ovo je jedan od preduvjeta ostanka mladih ljudi u Rasnu. Naravno da na ovome nećemo stati, te da će se uskoro nastaviti raditi na prometnici, nastavku započete prometnice od Polugrne prema Rasnu“, rekao je gradonačelnik Kraljević poželjevši novoizabranom predsjedniku Kvesiću uspješan rad i suradnju s mještanima Rasna.

U znak zahvalnosti za potporu u izgradnji vodovoda predstavnici mjesne zajednice Rasno poklonili su umjetničku sliku gradonačelniku Kraljeviću, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info