Zahvala iz Udruge “Zaboravljeni branitelji” – Ljubuški, koji više neće biti zaboravljeni!

Dan nakon uspješnog mirnog prosvjeda i odaziva na blokadu GP Bijača, čelnik krovne UZB (branitelja/boraca) BiH Drago Grbavac, kao i vodstvo UZB-a podružnice Ljubuški u sastavu; Petar Ereš, Veljko Vukojević i Franjo Hrstić, koriste priliku zahvaliti se:

Svim povjerenicima i članovima Udruge koji su svojim zalaganjem doprinijeli dostojanstvenom i mirnom prosvjedu. Zahvaljujemo svim simpatizerima koji su došli i svojom nazočnošću na Bijači dali „Zaboravljenima“ punu podršku.

braniteljibijaca-13102016-16

Zahvaljujemo dobročiniteljima i donatorima: – Vinku Ramljak, – pekari Arena, – pekari MAG – Grab, – pekari Jela, – mesnici Karliko,- Džajić Komerc Ljubuški, – Općini Ljubuški, – Policijskoj postaji Ljubuški i Graničnoj policiji.

Zahvaljujemo svim medijima koji su nas i ovaj put vjerodostojno pratili, posebna zahvala; Radio postaji Ljubuški, – portalima Ljubuški info i SirokiBrijeg info.

Nećemo zaboraviti zahvaliti se mnogim majkama, bakama, rodbini i našim prijateljima i poznanicima, koji nas s Krunicom u ruci stalno prate i s molitvom u srcu za nas zazivaju Božji blagoslov!

Još jednom, svima veliko HVALA!

UZB Ljubuški