Vrijedna donacija stigla je danas u Ljubuški od 22 kreveta koji su namijenjeni za potrebe izolatorija

Kako je za Radio Ljubuški pojasnio Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog križa ZHŽ-a, radi se o 22 kreveta koji su namijenjeni za potrebe izolatorija i trebali bi biti smješteni u Gradsku športsku dvoranu Ljubuški

„Riječ je o donaciji nevladine organizacije ASB koja ima sjedište u Koelnu, a za istočnu Europu sjedište im je u Sarajevu. Ta organizacija je uputila vrijednu donaciju od 22 drvena kreveta namijenjena za izgradnju izolatorija za našu županiju. Ova organizacija je dosada dala 25 kreveta na kat Konjicu, 75 kreveta Istočnom Sarajevu i treći grad u BiH kojeg su pomogli je Ljubuški koji dobiva 22 kreveta. Zahvaljujem se ovim putem organizaciji ASB koja je ovu priliku iskoristila da pomogne gradu Ljubuškom“, rekao je Grbavac.

Osim što oni koordiniraju i dijele donacije koje stižu u naš grad i u našu županiju, u Crvenom križu Ljubuški u ovo vrijeme krize marljivo rade kako bi pomogli onima koji su ugroženi u vrijeme epidemije koronavirusa.

Obilaze stare i nemoćne u županiji i pomažu im u nabavci hrane i lijekova, a također sudjeluju i u podjeli dječje hrane.

Radio Ljubuški