Hrvatski cheerleading klub Široki u nedjelju 18.lipnja, u Kinu Borak organizirao je prvu “Cheerleading večer” u Širokom Brijegu.

Kako su i najavili da će ovo biti jedna od najatraktivnijih večeri u sklopu kulurnog programa “Briješka zvona 2017.”, ona je uistinu i bila.

Uz brojne plesno/sportske akrobacije koje su publici uz domaćina Hrvatski cheerleading klub Široki, Hrvatski cheerleading klub Ljubuški, Hrvatski cheerleading klub Posušje i Hrvatski cheerleading klub Grude, mogli smo vidjeti predstavljanje ovog novog Olimpijskog sporta koji je to postao 2016. godine.
.
S obzirom kako je prisutnost Cheerleading skoro na svakoj sportskoj manifestaciji kako u svijetu tako i kod nas neizbježna atrakcija još veliki broj ljudi nije bar na našim područima toliko upoznat sa njihovim radom koji iziskuje dosta uloženog truda kako bi sama koreografija podizala atmosferu.

Grad Široki Brijeg može samo biti ponosan na klub koji ovdje djeluje i koji su višestruki državni prvaci, Europski brončani i jedanaesti sa Svjetskog prvenstva iz Amerike te još puno uspjeha koja su ostvarili od svog osnutka. A najviše što sada napokon Široki Brijeg može imati svoje predstavnike na sljedećim Olimpijskim igrama i tako prezentirati cijelom svijetu ne samo Bosnu i Hercegovinu, nego i Široki Brijeg.

Mili Marušić/ SirokiBrijeg.info