VIDEO: Zrinjski je favorit ali Široki Brijeg je Grad!

“Zrinjski je favorit, aktualni prvak, trenutačno vodeća momčad lige i igra na domaćem terenu. Ali, s druge strane, i Široki Brijeg je također veliki klub, imamo kvalitetnu momčad i vjerujem da je došlo vrijeme da i nas rezultat nagradi”, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožer Goran Sablić.

Optimizam, dakle, ne napušta “Plavo-bijele”, unatoč i činjenici da za prvi susret četvrtzavršnice Kupa BiH u Mostaru neće konkurirati Baraban, Sivrić i Menalo, a neizvjestan je nastup Krstanovića. Prvenstvena želja je, naravno, odigrati kvalitetnu utakmicu i postići zgoditak u gostima u ovome “prvom poluvremenu” kako bi se olakšao posao u uzvratu na Pecari te, u konačnici, ostvario cilj – plasman među četiri najbolje momčadi u ovom natjecanju.

I Damir Zlomislić je prepustio ulogu favorita Mostarcima, ali i naglasio kako vjeruje u sebe i suigrače. Momčad se diže, radi se kvalitetno, a derbi pun naboja, kakva će biti sigurno utakmica sa Zrinjskim, prava je prigoda za polučiti pravi rezultat, zaključio je Zlomislić, uz dodatak kako će se sigurno voditi velika bitka na sredini terena i da će pobjednika odlučiti detalji.

Promjena u sastavu u odnosu na Radnik sigurno će biti, na vrata se u kup susretima vraća Bilobrk. Menalova suspenzija također bi mogla donijeti promjene na desnoj strani, a Sablić još uvijek razmišlja i o još jednoj, dvije nove kombinacije.

Susret na stadionu Pod Bijelim brijegom igra se u srijedu od 16 sati, izravan prijenos je na Našoj TV. Široki očekuje i značajnu potporu svojih navijača u ovoj izvanredno važnoj utakmici, što organizirano, što u osobnom angažmanu. Teren će sasvim sigurno biti težak za igru nakon velikih količina kiše u zadnja dva-tri dana, a za srijedu je, pak, najavljena jaka bura.

NK Široki Brijeg