NK Široki Brijeg ostaje bez Tonija Jovića i Marka Pervana zbog isteka ugovora, a i oni najavljuju odlazak!

Ako je vjerovati službenim podacima iz sistema Comet koji koristi Nogometni savez BiH, Široki Brijeg bi mogao ostati bez dva jako bitna igrača.

Naime, ugovori su istekli Toniju Joviću i Marku Pervanu, koji su itekako sudjelovali u vrlo uspješnoj polusezoni za hercegovačke ekipu.

“Ne ostajem, velika vjerojatnost da ne ostajem. Polusezona iza nas stvarno je na kraju bila uspješna i sretan sam zbog toga, no moram priznati da se skupilo nekih financijskih problema, kao i problema druge prirode koje bih zadržao za sebe. Iskreno, nisam zadovoljan ponašanjem nekih ljudi prema meni ali što je tu je. Mislim da ću potražiti sreću u nekom drugom klubu a prioritet mi je inozemstvo. Što se tiče ponuda, imam jednu s Cipra, no mislim da od odlaska tamo neće biti ništa. Upita ima mnogo, no sad ne žurim, prelazni rok je tek počeo. Ne želim zatvarati vrata nekoj eventualnoj ponudi iz Premijer lige, no ponavljam, prioritet mi je pronaći klub vani”, kazao je Toni Jović za SportSport.ba.

Jović je ove sezone upisao 16 nastupa uz pet pogodaka i dvije asistencije.

Pervanu na kraju ove godine ističe ugovor i neće biti produžen

Ovaj 24-godišnji vezista stigao je iz bugarskog Botev Plovdiva na Pecaru, a u Premijer ligi je upisao 16 nastupa uz dva pogotka i pet asistencija, te opravdao očekivanja.

Dva nastupa dodao je u Kupu BiH.

Pervan sigurno neće dugo biti bez kluba s obzirom da je pokazao na Pecari svoje kvalitete i osvojio simpatije mnogih.

Širobobriježani su završili na trećem mjestu, a nastupat će i u završnici Kupa BiH.

SportSport.ba