VIDEO (FOTO): Započeo MNT “Crnač 2016”

CRNAČ – Sjajan početak 6. Malonogometnog turnira “Crnač 2016”. Tri utakmice s preokretima i izvrsnim potezima.

U prvoj utakmici gledali smo izjednačen sraz Pekarne Vilson i Kočerina. “Pekari” su vodili sa 2:1, ali su Kočerinjani u posljednjoj minuti prvog dijela izjednačili golom Jadranka Sabljića, a u nastavku stigli i do potpunog preokreta zahvaljujući pogotku Ivana Kvesića – Grgasovića.

FOTO: Mili Marušić

Držali su Kočerinjani vodstvo na manje od dvije minute do završetka susreta, no u toj završnici primaju dva gola pošto Vinko Zadro i Jozo Šušak pogađaju za Pekarnu i Vilson i osiguravaju pobjedu svom sastavu rezultatom 4:3.

Nakon odigravanja uvodne utakmice uslijedila je i svečanost otvaranja turnira, a isti je otvorenim proglasio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, dok su u zabavnom dijelu programa nastupile širokobriješke mažoretkinje.

FOTO: Mili Marušić

Drugu utakmicu večeri igrali su Jelčić Gradnja i GP Barbarić. Zgoditkom Marka Muse ovi potonji su vodili 1:0, ali su u igri s vratarom u polju igrači Jelčić Gradnje izjednačili preko Marka Čuljka i na taj način osigurali šesterce, a potom i pobjedu s ukupnih 5:4, pa će u sljedećem nastupu igrati protiv momčadi Tići-Komplast.

U trećoj utakmici smo također gledali dvije mlade ekipe, a sama utakmica bila je visokog tempa. Negdje na sredini utakmice ekipa Plavo-bijeli iz Mostara dolazi do vodstva od 2:0 golovima Gorana Kolobare te je rezultat bio takav sve do pred kraj utakmice. No, pet minuta prije kraja ekipa Međugorja golovima Jerke Vasilja i Rony Barišića vraća utakmicu u egal. Ipak, mali pad koncentracije kod ekipe Međugorja rezultirao je s čak tri gola od strane ekipe Plavo-bijeli a golove su postigli Stjepan Livaja i Anel Zećo (2). Posljednji pogodak za ekipu Međugorje postigao je Rony Barišić.

Turnir se nastavlja večeras (četvrtak).

Pretkolo

Srijeda, 22. lipnja:

Pekarna Vilson – Kočerin 4:3
Jelčić gradnja – GP Barbarić 5:4 (1:1)
Plavo-bijeli – Međugorje – 5:3

Četvrtak, 23. lipnja:

19.30: Trn WWin – Polog
20.30: Crne Lokve – Mrkodol
21.30: Mauša – HSP. Dr. Ante Starčević
22.30: Izbično – Krehin Gradac

Očekuju nas vrlo zanimljive utakmice koje zasigurno vrijedi doći pogledati. Kako doznajemo, za ekipu Trn WWin bi trebali nastupiti reprezentativci Slovenije, Alen Fetič i Igor Osredkar, zatim vratar futsal prvaka Hrvatske Nacionala Žarko Luketin te drugi futsal majstori.

Medijski promotor turnira je portal SirokiBrijeg.info.