Stefan na dvije godine potpisao vijernost NK Širokom Brijegu

ŠIROKI BRIJEG – Stefan Barić (25) novi je igrač Širokog Brijega. Barić je izdanak Hajdukove omladinske škole, nakon završetka juniorskog staža 2009. godine bio je potpisao i profesionalni ugovor sa splitskim „Bilima“, no na Poljudu se nije naigrao i sezone koje su uslijedile proveo je uglavnom na posudbi u klubovima 2. i 3. HNL – Dugopolju, Mosoru, Primorcu, Valu i Solinu, da bi početkom 2015. prešao u slovenskog prvoligaša Zavrč, a pola godine kasnije u b-h premierligaša Slaviju. Za Slaviju je u protekloj sezoni odigrao 28 utakmica i postigao dva gola.

„Prvi dojmovi su odlični. Nadam se da ću ispuniti očekivanja. Želim što više napredovati i pomoći momčadi u Europskoj ligi i prvenstvu. O Širokom Brijegu imam najbolje mišljenje, zato sam i došao tu. Široki Brijeg ima odlične uvjete za rad i jedva čekam utakmice“, kazao je Barić nakon potpisivanja dvogodišnje vjernosti s „Plavo-bijelima“.

stefanšb1062016 2

Sportski direktor Dalibor Šilić vjeruje da će se Barić nametnuti:

„Ajayi se s posudbe vratio u Rijeku pa smo angažirali Barića na poziciji desnog krila. Sigurni smo da će se uklopiti i da će opravdati našaočekivanja.“, priopćeno je iz NK Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info