Slaven Musa ima “slatke brige” koga ubaciti u igru protiv Željezničara!

ŠIROKI BRIJEG – Nakon 6. prosinca kada su u prvenstvenom susretu 19. kola i derbiju svladali Sarajevo 1:0 “projektilom” Zvonimira Kožulja, nogometaši Širokoga Brijega prvi put su u srijedu poslije podne stupili na travnjak Pecare.

Odlično raspoloženje

Tamo su održali trening, malo iz razloga da osjete travnjak, malo da pobjegnu s Blata na kojemu je toga dana “urlala” jaka bura. Jučer su opet trenirali na Blatu, gdje se u međuvremenu bura “ugasila”. Raspoloženje među igračima je odlično. Uoči treninga sreli smo visokoga srednjeg braniča širokobriješke momčadi Slavka Bralića, jednog od dvojice premijerligaških igrača u polju (drugi je Siniša Saničanin iz Borca), koji su jesenas odigrali po maksimalnih 1620 minuta u 18 utakmica. Bralić je uz imenjaka Brekala i Borisa Pandžu jedan od tri kandidata za nastup protiv Željezničara na Grbavici:

-Igrao sam protiv Željezničara jesenas na Pecari. Na Grbavici nikada nisam igrao, ali bio sam na stadionu… Znam pomalo stanje u momčadi naših protivnika. Bili smo zajedno na pripremama u Antalyji, stanovali u istom hotelu. Ne, nisam ih gledao na utakmicama u Turskoj, ali trener ih je snimao. Vidim da se Željezničar zimus jako pojačao, došao mu je niz odličnih igrača. Osim toga, mediji javljaju da će Željezničar imati podršku s tribina kao rijetko kada. No, dobro, i mi smo se dobro spremili, kompletni smo, željni nadmetanja…

Trener Širokoga Slaven Musa detaljno je “prostudirao” igru Željezničara i svih pojedinaca.

Jaka konkurencija

Dojam je kako trener Širokog Brijega Slaven Musa bolje zna u kojemu će sastavu u istrčati Željezničar, nego koju će postavu sam izvesti na Grbavicu! Rekao nam je kako dugo zna “kostur” svoje momčadi, ali ipak ima nekih dvojbi, jer ima veliki broj igrača podjednake kvalitete i spremnosti, za svako mjesto po najmanje dvojicu, te da su svi igrači potpuno zdravi.

Marko Knezović / Večernji list BiH