NAJAVA: 3. Međunarodni turnir u preciznom streljaštvu 3. rujna u Širokom Brijegu

Regionalni klub IPA ŽZH povodom Dana policije organizira treći Međunarodni turnir u preciznom streljaštvu za žene i muškarce.

Natjecanje će se održati na strelištu Streljačkog kluba „Alfa“ u Širokom Brijegu, u subotu 3. rujna 2016. godine s počekom u 12 sati. Okupljanje sudionika počinje u 11 sati.

Ekipe koje su se prijavile na treći Međunarodni turnir IPA-e su: IPA Stuttgart, IPA Crna Gora, IPA Splitsko-dalmatinska, IPA Zagreb, IPA Herceg-bosanske županije, IPA Bijeljina, IPA Sarajevo, IPA Tuzla, IPA Banja Luka, Postrojba za potporu MUP-a HBŽ i PP Imotski. Također, sudjelovat će ekipa zaštitarske firme Delta security, Shot d.o.o. Zenica, Agencija za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Mostar, kao i članovi specijalne policije SIPA, PGP Gorica, Sudbena policija – odjel ŽZH, Specijalna policija MUP-a ŽZH , MUP ŽZH, PU Grude, PU Posušje, PU Široki Brijeg, PU Ljubuški, i domaćini IPA ŽZH.

Očekuje se oko 80 natjecatelja iz gore navedenih ekipa.

Uz Međunarodni turnir, organizirati će se natjecanje ustrojstvenih jedinica MUP-a ŽZH (PU Grude, Ljubuški, Posušje, Široki Brijeg, specijalna policija MUP-a ŽZH i MUP ŽZH sjedište).

Organizatori su za sve sudionike natjecanja osigurali prigodne i vrijedne poklone, kao i zahvalnice za sudjelovanje. I ove godine, glavna nagrada turnira je pištolj HS PRODUCKT-a, XDM- 9. Natjecatelju s najviše osvojenih bodova pripast će glavna nagrada koju je osigurao jedan od sponzora turnira, firma SHOT d.o.o. Zenica.

Nakon natjecanja, brojni uzvanici, natjecatelji, gosti, članovi i simpatizeri RK IPA ŽZH, kao i sponzori, druženje će nastaviti u Restoranu i motelu „Kiwi“ u Ružićima kod Gruda, priopćeno je iz RK IPA ŽZH.

Kako je to izgledalo prošle godine, pogledajte u ponuđenom video prilogu:

SirokiBrijeg.info