Lako je gradonačelnice za nas. Bitno je da se vi iz HDZ-a ne iseljavate!

“Netko potiče priče o iseljavanju samo da se iselimo”

Ni više ni manje nego za Večernji list ovo izjavi gradonačelnik Širokog Brijega. Lako je Kraljeviću za druge, nama je bitno samo da Vi ne selite, jer toliko toga dobroga ste za Široki Brijeg napravili kroz ova Vaša četiri mandata… Toliko ste unaprijedili proizvodni sektor da je to čudo jedno.

Možda netko ipak postoji tko i realizira iseljavanje, a ne samo što ga potiče? Možda je taj netko unutar neke političke stranke, a netko tko je dio te iste političke stranke vrlo dobro zna tko je taj netko i u čijem interesu to čini, pa povremeno po nečijem naputku “zakukuriče”. I na kraju krajeva gradonačelniče, kada ćete objaviti podatke o tome koliko ste svojih sugrađana zaposlili u proizvodnom sektoru kroz ta četiri mandata, pa da malo usporedimo Vaše rezultate s učincima lokalnih načelnika u Goraždu, Tešnju ili Visokom?

I to što ima Široki Brijeg u proizvodnom sektoru ne treba nikome poželjeti, jer kako se tu iživljava nad radnicima, a sve zbog što obilatijeg punjenja stranačke kase, priča je za sebe, priča koja vrhunac doživljava onog izbornog dana kada se radnici tjeraju na glasanje kako bi Vi sačuvali svoje fotelje. Ipak, netko mora ostati i na rodnoj grudi.

Dnevno.ba