ŠIROKI BRIJEG – “Plavo-bijeli” su startali s pripremama za novu sezonu u kojoj ih, uz domaće, čekaju i obveze na europskoj pozornici. Prvih tjedan dana momčad će trenirati na terenima Kampa “Musa-Karačić”, da bi nakon toga uslijedio sedmodnevni boravak u staroj ljetnoj bazi na Kupresu (do 18. lipnja).

Dogovorene su i dvije provjere do prve utakmice prvog pretkola Europske lige – 22. lipnja protiv povratnika u Prvu HNL, vinkovačke Cibalije, a 25. lipnja protiv hercegovačkog niželigaša Mostara.

Na prozivci i prvom treningu bila su 18-orica nogometaša na koje trener Slaven Musa računa u novoj sezoni: Antonio Soldo, Luka Bilobrk, Dino Ćorić, Jure Ivanković, Danijel Kožul, Wagner Santos Lago, Josip Barišić, Josip Ćorluka, Ivan Buhač, Slavko Breaklo, Slavko Bralić, Ivan Baraban, Luka Menalo, Stipo Marković, Ivan Sesar, Ivan Crnov, Ivan Krstanović i Stjepan Lončar. Opravdano su izostali Boris Pandža i Zvonimir Kožulj.

U međuvremenu je, pak, dogovoren sporazuman raskid suradnje s Matejem Karačićem i Matom Peharom, priopćeno je iz NK Širokog Brijega.

SirokiBrijeg.info