Izviđač preko Konjuha na završni turnir Kupa BiH

Rukometaši Izviđača CO su prema očekivanju, bez većih problema, pobijedili Konjuh u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa BiH i plasirali se u na final four.

Kako su se stvari odvijale na parketu najbolje govori podatak da su skauti u 15.minuti vodili 10:0, a gosti su prvi gol postigli u 16. minuti iz sedmerca.

Gostujuće napadače do očaja je dovodio vratar domaćina Josip Kvesić koji je u prvih dvadesetak minuta „skinuo“ devet udaraca. Nakon njega u istom stilu nastavio je Marko Ivanković, a završio Ante Grbavac.

Nakon toga Izviđač je u laganom ritmu odradio utakmicu do kraja, a gosti su sredinom drugog poluvremena malo smanjili, bilo je plus osam. Više nisu mogli.

Nakon duže vremena za Izviđač je zaigrao Josip Šarac, a na parket se vratio i Matej Marković, koji je također pauzirao zbog ozljede.

RK Izviđač Central osiguranje – RK Konjuh 32:21 (18:8)

RK Izviđač CO: Ivanković (5 obrana, 2 sedmerca), Kvesić (9 obrana), A Grbavac (7 obrana), Miličević 1, Mandić 6, Marković, Čutura, Jarak 2/1, Šarac 3, A. Grbavac, Primorac 3, J. Grbavac 4, Raguž 5/2, Pavlak 1, Hrstić 3, Rodin 4.
Trener: Zdenko Grbavac.

RK Konjuh: Bojić (9 obrana), Sirćo (9 obrana), Hušić 5/1, Mišić, Rizvić, Šarić 1, Kudić, Modrić 1, Bečić, Sakić 1, Filipović 1, Alijagić 2, K. Hamzić 2/1, A. Hamzić 8.
Trener: Bojan Unčanin.

Isključenja: Izviđač 4 minuta, Konjuh 8 minuta.
Sedmerci: Izviđač 3/3, Konjuh 4/2.

Radio Ljubuški