Home Sport Nogomet Francuski nogometni klub Trets gostovao na „zelenom dragulju“ u Posušju

Francuski nogometni klub Trets gostovao na „zelenom dragulju“ u Posušju

0
Francuski nogometni klub Trets gostovao na „zelenom dragulju“ u Posušju

POSUŠJE – Zaista je svečano bilo u petak na Mokrom Docu, gdje je gostovao Francuski Trets.

Nakon šesnaest godina nogometni klub iz Posušja ugostio je jednu momčad iz Europe, a to je bio Francuski Trest. Mnoštvo gledatelja, poznatih lica i mnogo prevoditelja dočekalo je francuze na „zelenom dragulju“.

Prije početka susreta predsjednici klubova razmijenili su darove i kratko prošetali središtem grada.

Ramljak je na teren poslao najjači sastav i tako isprobao momčad za početak prvenstva. Napomenimo još, da su izmjene bile leteće, pa je domaći strateg isprobao oko 30-ak igrača i tako napravio test za mnoge igrače.

Gromoglasni pljesak čuo se pri ulasku igrača na teren, a gosti iz Francukse bili su oduševljeni ljepotom gradskog stadiona Mokri Dolac.

Gosti iz Tretsa konstanto su prijetili tokom prvog poluvremena i zasluženo poveli u 33 min. Posušje na poluvrijeme odlazi sa rezultatskim minusom. Ramljak je na poluvremenu očitao nogometnu lekciju i u drugom djelu gledali smo opasno Posušje i u sasvim drugom izdanju. Odlični napadač Nikola Marić sa svoja dva prekrasna pogotka srušio je Francuze na Mokrom Docu i pokazao tko je gazda u svom dvorištu.

Pravdu na susretu djelili su: Mario Miličević-Maka, Ljubo Miličević i Dario Lovrić. Pri završetku utakmice vidjeli smo prijateljski pozdrav te su nakon druženja gosti otputovali u svoju bazu na Kupres. Ovim putem klubska uprava, igrači i treneri zahvaljuju gostima na jako lijepom druženju i nadamo se kako će naši prijatelji ugostiti nas u njihovom gradu, priopćeno je iz HŠK Posušja.

SirokiBrijeg.info