ŠIROKI BRIJEG – Nakon 365 dana, mnogi građani Širokog Brijega su dočekali priliku da bar na jedan dan budu netko ili nešto što su dugo sanjali da postanu.

Bilo je svećenika, duhova, vehabija, nekih novokomponiranih likova iz crtića, bio je i Mirkec, bili su tu i svatovi, poneka kurv…, mafijaši u društvu vojnika, bilo je princeza i klauna, ma bilo je svakakvih “spodoba” ali nitko nije poželio da bude Miro Kraljevć, Jerko Lijanović ili Vinko Topić. Sve u svemu, bilo je veselo i doista zanimljivo i bez njih!

Ulice grada su djelovale kao da je nuklearna bomba pala na Duhansku stanicu tijekom jutra, a radijacija svoje počela činiti početkom večernjih sati.

mačkareširoki 10022016 19

Ipak na kraju kada se sve sagleda, večer je bila zanimljva i vesela za sve koji su odlučili jedan dan u godini iskoristiti da se opuste pod maskama i prepuste čarima mačkarade, jer danas se svi vraćamo u “normalu” i novo zaduživanje Širokog Brijega od strane vladajućih u iznosu od 1.500.000 KM.

Kako je sve to izgledalo u Širokom Brijegu u utorak 09. veljače, najbolje da sami pogledate kroz ponuđenu “video galeriju” gdje smo odabrali nekoliko zanimljivih likova:


A dok na facebok stranici koja na služi za “vide-foto” možete pronaći glaleriju u kojoj se nalazi više fotografija;

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info