DOZNAJEMO: Hercegovke Nikolina Čolak i Ivana Knoll ulaze na Celebrity Farmu?

Ivana Knoll proslavila se navijajući za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u provokativnom izdanju na što nisu ostali imuni mediji koji su prenijeli sliku iz Rusije. Danas je Ivana poprilično aktivna influencerica na instagramu gdje skuplja lajkove i pratitelje objavljujući “na oko lijepe” fotke.

Nikolina Čolak proslavila se najviše po uspjesima u sportu, bavi se i novinarstvom, a 2012. godine izabrana je za Miss Hrvatske Dijaspore. Nikolina je bila glavna zvijezda dočeka reprezentacije u Zagrebu, gdje su je među mnoštvom zapazile sve televizijske kuće, a još 2016. godine za vrijeme Europskog prvenstva u Francuskoj Index.hr je među slikama najljepših navijačica Hrvatske reprezentacije objavio i njenu.

Ovim djevojkama je zajedničko to što su vatrene navijačice Hrvatske nogometne reprezentacije, a koja od njih je zaista najljepša mogli bi saznati u Celebrity Farmi koja će se prikazivati na Novoj TV.

Naime kako doznajemo iz pouzdanih izvora Ivana je zasigurno jedna od sudionika na Celebrity Farmi, a isti poziv dobila je i Nikolina iz Širokog Brijega.

Biti će zanimljivo vidjeti dvije Hercegovke u lovu na glavnu nagradu koja zasigurno neće biti mala, a ne sumnjamo u to koliko su sposobne obje sa “životinjama” vrijeme provoditi!

Do kraja pisanja ovog članka nismo uspjeli dobiti Nikolinu za komentar tako da ćemo ga objaviti naknadno, a javiti će se, u što ne sumnjamo.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info