„Dat ćemo sve od sebe za pobjedu protiv Radnika!“

Na Pecari kao da se jedva čeka da sudac Grbić označi početak utakmice protiv Radnika i da se na „popravnom“ pokaže kako su slaba igra i rezultat iz Banje Luke bili ipak iznimka. Da momčad može puno bolje vjeruje i trener Sablić, a i igrači Krstanović i Ćorić, koji su se također obratili novinarima uoči subotnje utakmice, uvjereni su da će odigrati na višoj razini i upisati prva tri proljetna boda.

„Svjesni smo da je svaka od preostale tri utakmice prvog dijela prvenstva za nas kvalifikacijska. Stoga želimo biti goropadni, agresivni od prve minute protiv Radnika na našoj Pecari, znajući da nas zanimaju isključivo tri boda“, kazao je trener Goran Sablić.

Nitko, naravno, ne očekuje lagan posao protiv Radnika, kojega „Plavo-bijeli“ maksimalno respektiraju. Ali, uz potporu navijača i maksimalan angažman pobjeda ipak ne bi smjela izostati.

„Napast ćemo od prve minute. Rani gol dao bi nam dodatni poticaj u sigurno zahtjevnoj utakmici. Vjerujem u puno bolju igru i da možemo uzeti tri boda koja bi nas približila Ligi za prvaka“, optimist je Ivan Krstanović.

Na istom je tragu i Dino Ćorić:

„Dat ćemo sve od sebe za pobjedu protiv Radnika!“.

Trener Sablić nije želio otkriti sastav za subotnju utakmicu. Istaknuo je kako je kadar proširen, da svi konkuriraju za udarnih 11 i da još dvoji oko jedne-dvije pozicije, odnosno da bi moglo biti promjena u odnosu na utakmicu s Metallegheom. A, hoće li protiv Radnika započeti Wagner? On je, kaže Sablić, važan dio momčadi i iako trenutačno nije starter to ne znači da neće dobiti određenu minutažu, priopćili su iz NK Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info