Home Vijesti Crna kronika Zasjeda policajaca iz Ljubuškog i zapljena 2 kg marihuane

Zasjeda policajaca iz Ljubuškog i zapljena 2 kg marihuane

0
Zasjeda policajaca iz Ljubuškog i zapljena 2 kg marihuane
FOTO: Mili Marušić

LJUBUŠKI – S ciljem suzbijanja kaznenih djela vezanih za proizvodnju, preradu i stavljanje u promet opojnih droga policijski službenici PU Ljubuški su došli do saznanja o trgovini opojnom drogom “Marihuanom”. Nakon prikupljenih operativnih podataka zavedena je operatvino taktička akcija pod nazivom “OPIJAT VI”.

Analitičkom obradom prikupljenih podataka policijski službenici OKP-a PU Ljubuški na lokalitetu Žabar u mjestu Hrdomilje, općina Ljubuški, organizirali su zasjedu kom prilikom je slobode lišen T.B. (36) iz Ljubuškog gdje su u njegovom vozilu na zadnjem sjedištu pronađene dvije PVC vrećice težine 2 kg u kojima se nalazila zelena biljna smjesa koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu “Marihuanu”. Policijski službenici PU Ljubuški u pretresu kuće i drugih prostorija T.B., a prema Naredbi Općinskog suda u Ljubuškom nisu pronašli druge tragove koji se mogu dovesti u vezu s naprijed navedenim kaznenim djelom.

O naprijed navedenom kaznenom djelu i svim postupcima izvješteno je Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno izvješće o počinjenim kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave MUP-a ŽZH.

SirokiBrijeg.info