Zaboravljeni branitelji na udaru kriminalnih struktura MUP-a ZHŽ

Zbog pravednih braniteljskih prosvjeda na prijelazima Bijača i Gorica MUP ZHŽ je pokrenuo proces progona Zaboravljenih branitelja i protiv njih će biti podnijete prekršajne prijave.

Naloge za progon su dali ravnatelj policije Milan Galić, načelnik i kriminalac na čelu Odjela kriminalističke policije Miroslav Galić i nezaobilazni ministar Zdravko Boras, koji se dva desetljeća hvali kako je branitelj bez premca i ne daj Bože da mu netko kaže kako ima veze sa švercom, krađama, prostitucijom i drugim nezakonitostima i nemoralom.

O ovome su informirani i sami branitelji, kojima se zadnjih dana pokušava približiti i ministar branitelja Mladen Begić, nakon što ih je na sastanku u Sarajevu okarakterizirao kao one kojima ne trebaju braniteljska prava, jer izgleda ugrožavaju “lojalne”.

Ne zaboravimo kako su “Zaboravljeni” uputili zahtjev Vladi ZHŽ za smjenu Zdravka Borasa, Milana i Miroslava Galića iz jasnih razloga, ali i zbog toga što su zaštitnici kriminala, a takvima su se i sami deklarirali. To potvrđuje veliki broj dokumenata.

Zdravko Boras je neželjeni ministar i protiv njega je, zbog prijevare, u RH podignuta optužnica. Ako ništa drugo ne pije vode, zbog toga bi se trebao povući s ministarske pozicije, ili biti smjenjen, ali premijer Zdenko Ćosić od takvog ministra dobiva terenca Nissan, kojim se voza po Širokom Brijegu, a u vlasništvu je Uprave policije ZHŽ.

Hrvati i Hercegovina su narod i zemlja apsurda. Stvaraš “slobodu” kako bi netko bio slobodan krasti i štititi kriminal, a s druge strane ti isti krimosi ti brane borbu za svoja prava.

Što jos napisati osim da će se za nekoliko dana znati što o svemu misli Dragan Cović, kako Lukač neki dan reče – prvi Hrvat u BiH.

Zaboravljeni branitelj

Ljubuski.info