Zaboravljeni Branitelji spremniji nego ikada prije!

LJUBUŠKI – Bez obzira što je na sinoćnji skup, UZB Ljubuški, pozvan samo najuži krug povjerenika i jedan manji broj simpatizera, Vijećnica je ipak bila dupkom puna, jer su se odazvali svi povjerenici udruge.

Nazočne je pozdravio tajnik Udruge Veljko Vukojević, zahvalio se na velikom odazivu, upoznao prisutne sa dnevnim redom i najavio obraćanje skupu predsjednika krovne UZB (Branitelja/Borac) BiH Drage Grbavca i tajnika Franje Hrstića, koji su prisutne upoznali s odlukama Bugojanskog sastanka od prije dva dana.

braniteljilj22102016-1

U Bugojnu je dogovoreno da se u Mostaru 26. 10. (srijeda) sa početkom u 13 sati održi prvi radni sastanaka predstavnika Savjeta Branitelja sa predstavnicima Federalnog Parlamenta, Ministarstava i Doma Naroda, u cilju konačnog rješenja braniteljske Rezolucije.

braniteljilj22102016-0

”Više nećemo dozvoliti bilo kakvo odugovlačenje, ako taj radni sastanak ne krene prema konačnom cilju potpunog rješavanja usvojene Rezolucije, u protivnom, nama ništa drugo ne preostaje već krećemo u prosvjede i nećemo stati dok na ruke ne dobijemo gotova potpisana rješenja!!” Bio je više nego jasan Drago Grbavac.

UZB Ljubuški