Zaboravljeni branitelji demantiraju natpise o podršci vladajućim političkim elitama

Ponukani medijskim napisima koji su se pojavili u “pseudo-neovisnim˝ medijima, osjećamo dužnost prema svim našim članovima, simpatizerima i sugrađanima da se ovim putem ogradimo od svih napisa vezanih za podršku vladajućim političkim elitama; koje na sve načine žele ukaljati ime i udaljiti udrugu Zaboravljeni branitelji od primarnog cilja, a to je rješavanje pitanja braniteljske populacije, usvajanjem Rezolucije o braniteljima.

Podsjećamo da udruga Zaboravljeni branitelji nije, niti će biti marioneta u rukama vlastodržaca koji u svojim gramzivim pohodima ne prežu ni pred čim, pa stoga ni medijski spin koji se pojavio ovih dana nije nikakvo čudo.

Ne želimo biti sredstvo za prikupljanje glasova na predstojećim lokalnim izborima. Vladajuće elite imale su na raspolaganju 18 godina da riješe pitanje branitelja, stoga ne nasjedajmo na njihove jeftine političke trikove i medijske spinove koje plasiraju njihove „privatne medijske kuće“.

Izjava gospodina Vladimira Galića iz Tomislavgrada, njegov je osobni stav, koji ne reflektira stavove i ciljeve udruge Zaboravljeni branitelji. Naša udruga u svojoj srži sazdana je prije svega na borbi za obespravljenog čovjeka i branitelja, i tu mjesta nikakvoj politici i političarima nema.

Predsjednik udruge Zaboravljeni branitelji BiH
Drago Grbavac