Na humanitarnom koncertu duhovne glazbe “Pomozimo zajedno!”, održanom u četvrtak 22.lipnja, ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu”, proslavljena je 5. godišnjica osnutka i djelovanja humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” te početak jednog od najvažnijih projekata – Projekta “Dom fra Mladen Hrkać”.

Više od 2200 posjetitelja i prijatelja Udruge, među kojima je bio velik broj donatora, volontera i korisnika pomoći, se okupilo na ovoj jedinstvenoj proslavi ljubavi, dobrote i pomaganja čiji suorganizator je bio Franjevački samostan Uznesenja Blažene Djevice Marije.

FOTO: Mili Marušić

Posted by SirokiBrijeg.info on 24. lipnja 2017

U veličanstvenom ambijentu posjetitelji su imali priliku uživati u nekim od najpoznatijih duhovnih skladbi kao što su Neznanoj majci, Molitva, Ti si mene prvi ljubio, Golgoto, Dubine, Rijeke žive vode, u izvedbi jednog od najboljh zborova na ovom području – zbora Izvor, Đanija Stipaničeva, Ivane Husar Mlinac, Alana Hržice, Marije Husar Rimac, Lucije Zovko i fra Marina Karačića u pratnji Mie Lasić Šurina na bubnjevima te Tomislava Mihaljevića na klaviru, a dok su koncert vodili Sanja Pehar i Branko Uvodić.

Posjetitelji su imali priliku čuti dva svjedočanstva korisnika Udruge o pomoći i podršci koju su dobili u Udruzi tijekom jednog od najtežih životnih razdoblja. Također, prikazano je i svjedočanstvo jedne od volonterki Udruge kojoj je volontiranje i druženje s korisnicima pomoći u potpunosti obogatilo i promijenilo život.

SirokiBrijeg.info