VIDEO/FOTO: Glazbena škola Široki Brijeg održala prekrasan završni koncert bez političara u prvim redovima!

Povodom završetka školske 2016./2017. godine u Franjevačkoj galeriji na Brigu, održan je Završni koncert učenika Glazbene škole Široki Brijeg.

Ovu prekrasnu večer osim vrhunske glazbe, upotpunile su i stolice koje su bile u prvim redovima, a na njima nije sjedio niti jedan političar, nego profesori i oni najzaslužniji koji su podučavali naše mlade glazbenike svo ovo vrijeme i kako bi na završnoj večeri prezentirali svojim sugrađanima što su naučili.

FOTO: Mili Marušić

Posted by SirokiBrijeg.info on 11. lipnja 2017

Večer je započela pjesmom “Muzikaš”, koju je otpjevao Mali zbor, a nakon toga usljedili su brojni hitovi klasične glazbe, a završila dodjelama priznanja učenicima i učiteljima za brojne uspjehe koje su ostvarili na brojnim natjecanjima i predstavljanjem Glazbene škole Široki Brijeg kroz proteklu godinu rada.

Program su pripremili profesori: Marko Salavarda, Željka Naletilić, Snježana Rezić, Dunja Bilinovac, Katarina Petković, Anita Milićević, Tonćika Kolobarić, Nina Puzić, Matea Milićević, Marija Čolak, Luka Kraljević, Irena Vučić, Joško Slišković, Nikolina Vukoja, Mirjana Čuljak.

Posljednju glazbenu točku je izveo Djevojački zbor otpjevavši dva velika hita ABBA-e, “Mama mia” i “Dancing queen” čime su zatvorili glazbeni dio večeri.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info