VIDEO/FOTO: U 30 minuta rasprodane pretprodajne ulaznice za finale Kupa BiH u Širokom Brijegu

Na Pecari je sve spremno za uzvratni susret finala Kupa BiH Široki Brijeg – Sarajevo koja se igra u srijedu 17. svibnja u 20 sati.

Dan ranije krenula je pretprodaja ulaznica po Županiji Zapadnohercegovačkoj. Preko 1.000 ulaznica rasprodalo se u četiri općine, a najviše je naravno u Širokom Brijegu na središnjem Trgu gdje su se u roku prvih 30 minuta rasprodale sve ulaznice koje su donijeli i planirali ponuditi svojim sugrađanima.

Zbog velikog interesa djelatnici NK Širokog Brijega morali su donijeti još nekoliko stotina ulaznica kako ne bi razočarali svoje brojne sugrađene koji su željno čekali svoj “zlatni” komadić papira. Osim ulaznica mogle su se nabaviti majice i šalovi.

Pretprodaja se nastavlja u srijedu od 9.00 sati u klupskom restoranu ”Plavo-bijeli” koji se nalazi u sklopu tribine Sjever stadiona Pecara. Iz kluba su ranije potvrdili da je u prodaju pušteno 5.200 ulaznica te se očekuje da će stadion biti rasprodan.

Također navijačima su preporučili da dođu na stadion barem sat vremena ranije radi izbjegavanja gužve na ulazima, te da dođu u klupskim bojama (plava ili bijela).

 

Rasprodaše se karte za Široki Brijeg – Sarajevo!

Posted by SirokiBrijeg.info on 16. svibnja 2017

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info