VIDEO: Večer za pamćenje uz “Slatki Božić svima”

Na prostoru Garden Summer Bara u Širokom Brijegu. Širokobriješke mame raznovrsnom ponudom hrane i pića, bogatom tombolom, večeri punom pozitivne energije, privukli su rekordan broj posjetitelja i na taj način “Slatki Božić svima” podigli nekoliko stepenica više, dok je Tamburaški sastav “Dukati” maksimalno u glazbenom smislu upotpunio ovu humanitarnu akciju.

Kao i dosadašnje dvije godina, posjetitelji od najmlađih do onih najstarijih, mogli su osim u odličnoj zabavi uživati u brojnim specijalitetima od kolača, torti, slanih peciva, toplih uštipke i palačinka. Ugrijati se uz kuhano vino, i ostala pića, dok sav prihod prikupljen od prodaje tih proizvoda je išao za pomoć obiteljima kojima je to potrebno. A ove godine je prikupljeno 9.648,85 KM.

VIŠE FOTOGRAFIJA na službenoj Facebook stranici portala SirokiBrijeg.info:

FOTO: Mili Marušić

Objavljuje SirokiBrijeg.infoPonedjeljak, 10. prosinca 2018.

 

Uglavnom, sve za pohvalu i Bravo za sve koji su sudjelovali na bilo koji način u ovom hvale vrijednom humanitarnom projektu za koji vjerujemo kako će iz godine u godinu biti sve bolji, jer je jako puno nažalost naših sugrađana kojima je potrebna pomoć sviju nas. A mi svi zajedno trebamo biti tu kako bi pripomogli i na taj način “Slatki Božić svima” omogućili.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info