VIDEO: Večer za sjećanje – 265 maturanata, 43. generacija Srednje strukovne škole Široki Brijeg

ŠIROKI BRIJEG – 265 maturanata, 43. generacija Srednje strukovne škole Široki Brijeg, u petak večer maturalnom zabavom u svadbenog salona Jabuka u Širokom Brijegu oprostilo se od školskih klupa na Brigu.

Večer je počela uvodnim govorom ravnatelja SSŠ Široki Brijeg Marinka Zeljke koji je istaknuo da je ovo najljepši događaj u godini u Širokom Brijegu. Nakon njega maturante, profesore i roditelje pozdravio je predsjednik Gradskog vijeća Širokog Brijega Vinko Topić te vjeroučitelj fra Mario Ostojić.

Iako je ta večer vjerovatno posljednje njihovo zajedničko okupljanje na jednom mjestu, mnogi će ostati u kotaktima dok će neki nastaviti daljnje školovanje, drugi bi mogli lako završiti na Burzi rada ili na radu izvan BiH.

Kako god bilo želimo im svima sretnu budućnost jer ipak su oni naše buduće generacije koje bi možda mogle promjeniti našu sadašnjost u pozitivnom smislu.

Video koji vam donosimo je samo djelić atmosfere koja je vladala i nadamo se kako će ostati veseli, nasmijani i pozitivni kao tu “najljepšu” večer njihova školovanja:


SirokiBrijeg.info