VIDEO: Uvjerljiva pobjeda nogometaša Širokog Brijega nad Mladosti DK na Pecari

Još jedna uvjerljiva pobjeda “Plavo-bijelih” i gol-razlika 9:1 u dvije utakmice protiv Olimpica i Mladosti kao dokaz da nikako ne spadaju u ovo društvo iz “donjeg doma”, ali… Menalo je ponovno bio posebno golgeterski raspoložen, odlično su kod golova asistirali Lončar dva puta i Krstanović, a među strijelce se upisao i “stari lisac” Wagner, iako je igrao tek nešto više od dvadesetak minuta.

Ni gosti u otvorenoj, lijepoj za gledanje utakmici nisu bili slabi kao što to konačan rezultat sugerira; uostalom Isaković je u dva navrata, u 10. i 45. minuti uzdrmao gredu, a Mahmutovič, Laštro i Husić nisu realizirali jako izgledne situacije. Kod Širokog, pak, među strijelce su se još mogli upisati Krstanović i Čabraja, no izostala je koncentracija i smirenost u trenucima kada je možda teže bilo ne postići gol.

STRIJELCI: 1-0 Menalo (35., Lončar), 2-0 Menalo (60., Krstanović), 3-0 Wagner (81.), 4-0 Čabraja (82., Lončar).

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Pandža, Barišić, Zlomislić, Ćorluka, Menalo (73. Čabraja), Sivrić (66. Wagner), Lončar, Krstanović, Marina (76. Sesar), Marković. Trener: Sablić.

MLADOST: Velić, Galić, Gačan, Laštro, Sušić, Aganspahić (75. Husić), Lazić, Maksimović, Šećerović, Brkić (84. Rondić), Isaković. Trener: Musemić.

Izjave trenera nakon utakmice Širokog Brijega i Mladosti

“Plavo-bijeli” su ponovno bili efikasni i nakon pet pogodaka Olimpicu postigli su četiri Mladosti iz Doboja kod Kaknja te slavili rezultatom 4:0. I ovaj put u prvo ime susreta istaknuo se Luka Menalo koji postigao dva pogotka dok su po jedan zabili Wagner i Čabraja.

Trener Mladosti Husref Musemić čestitao je Širokom na pobjedi i istaknuo da je ona možda malo prevelika budući da je i njegova momčad imala nekoliko odličnih prilika koje nisu uspjeli realizirati. S druge strane trener Širokog Goran Sablić bio je zadovoljan realizacijom ekipe i igrom u drugom poluvremenu.

SirokiBrijeg.info