VIDEO: U Širokom Brijegu otvoren “KUTAK SREĆE” Udruge osoba s invaliditetom ŽZH

Simbolično povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3.prosinca 2020. g., u Širokom Brijegu napokon je stigla sama realizacija jednog projekta koji je unio novu vedrinu, nadu i osmjeh na lica brojnim osoba s invaliditetom s područja ŽZH.

Naime, Udruga osoba s invaliditetom ŽZH ovog četvrtka je otvorila svoju prvu kreativnu radionicu u kojoj će članovi te Udruge i brojni građani kroz narednu budućnost moći biti sudionici nečega kreativnoga, nečega što će pokazati kako je sve tako jednostavno uz malo sreće i podrške.

Gospodarsko društva za rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom pod nazivom “KUTAK SREĆE”, prostor je koji će ponuditi svima koji se žele družiti i raditi jedan zajednički “mali” kutak!

Prostor je otvori gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, dok je prostorije blagoslovio fra Ante Penava.

Kako je kazala za portal SirokiBrijeg.info Zora Mikulić, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom ŽZH, prostor su dobili od grada Širokog Brijega, a brojni njihovi aktivisti i volonteri radili su dano – noćno, te ostvarili zadani cilj koji su pred sebe postavili i napokon otvorili ovu prostoriju. Nije krila oduševljenje unatoč kišnom vremenu i na karaju je poručila kako je ponosna, jer je ovo veliki uspjeh za sve njih, a posebno za osobe s invaliditetom i njihove obitelji. U ovom prostoru svi koji se žele družiti i raditi moći će naći svoj mali kutak.

U nastavku donosimo video snimku otvaranja prostorije “KUTAK SREĆE” u Širokom Brijegu:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info