VIDEO: Susret Širokog i Željezničara kao “lansirna rampa” Ligi za prvaka ili Ligi za ostanak!

ŠIROKI BRIJEG – Prolazak među osam najboljih momčadi u Kupu BiH ulio je novu dozu sampouzdanja u redove “Plavo-bijelih” pa se nedjeljni derbi protiv Željezničara očekuje s optimizmom. Iako, jasno je da je Željezničar kvalitetnija momčad od Slobode, u pozitivnoj je seriji s trenerom Petrovićem, a, s druge strane, da Širokom ishod derbija protiv Željezničara, a potom i Zrinjskog, iako je još dosta do kraja, praktično trasira put prema Ligi za prvaka ili Ligi za ostanak.

“Nemamo što kalkulirati. Svi znamo što nam znače tri boda protiv Željezničara. Budemo li na razini zadnjih četiri-pet utakmica uvjeren sam da ćemo uzdignutih ruku dočekati kraj derbija”, kazao je na koferenciji za novinare trener Denis Ćorić.

Kapetan Wagner ističe da najave Željezničara kako dolazi po pobjedu na Pecaru znače da će gledatelji u nedjelju uživati u “totalnom nogometu”, s obzirom da i Široki ima cilj upisati pobjedu vjerojatno vrijedne Lige za prvaka.

Najboljih 11 trener Ćorić nije želio otkriti novinarima, kazavši tek kako ima dosta “načetih” (Ivanković, Baraban, Krstanović, Lončar) i da će Željezničaru na Pecari suprotstaviti sastav u kojem će igrati samo oni koji budu 100 posto spremni za derbi.

SirokiBrijeg.info