BIJELJINA – Široki je još jednom sve prosuo u zadnjih 15-ak minuta. Umjesto da su “Plavo-bijeli” u nastavku sve okrunili drugim golom i odnijeli tri boda iz Bijeljine, u završnici susreta dogodio se, na žalost, potpuni preokret.

Vodstvo Širokom donio je Krstanović iz kaznenog udarca u 23. minuti. Napadač Širokog sam je iznudio kazneni udarac i rutinirano realizirao najstrožu kaznu poslavši vratara Radnika u jednu, a loptu u drugu stranu – 0:1.

Neopreznost u obrani “Plavo-bijeli” su skupo platili u 79. minuti. Janković je izbio sam pred Bilobrka, a onda udarcem punom nogom s desetak metara zatresao donji lijevi kut – 1:1. Samo dvije minute kasnije sudac Šehović prestrogo je pokazao crveni karton Sesaru zbog nenamjernog udaranja po licu protivnika prigodom građenja lopte, a Karačić je na to reagirao pokušajem učvršćivanja obrane i spašavanja jednog boda, ubacivši u igru Kožula umjesto Wagnera.

Nogometaši Radnika kao da su osjetili da mogu i do punog plijena pa su krenuli ofenzivnije prema golu Bilobrka, no bez pravih prigoda sve do prve minute nadoknade izgubljenog vremena. A onda je dvoboj Bralića i Obradovića u kaznenom prostoru sudac Šehović na opće iznenađenje okarakterizirao kao prekršaj za kazneni udarac, što je izazvalo burne prosvjede Širokobriježana. Šehović odluku nije promijenio, a Kojić je nakon dvije minute prekida postavio loptu na bijelu točku i iskoristio dar za 2:1, svladavši rutinirano nemoćnog Bilobrka.

STRIJELCI: 01 Krstanović (23-11m), 1-1 Janković (79), 2-1 Kojić (90+3 – 11m) .

CRVENI KARTON: Sesar (Široki Brijeg, 81.).

RADNIK: Lučić, Jakovljević, Martinović, Beširević, Vasić (57. Đurić), Zeljković, Kojić, Peco (90. Čelebić), Obradović, Janković (84. Glišić), Ostojić. Trener: Nebojša Milošević.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo (46. Bilobrk), Ćorić, Krstanović, Baraban, Wagner (84. Kožul), Sesar, Brekalo, Barić, Lončar (70. Ivanković), Bralić, Marković. Trener: Branko Karačić.

Udarci prema golu: 10-5, u okvir: 6-1, korneri: 5-3, prekršaji: 14-19, zaleđa: 10-1, žuti kartoni: 0-5, crveni kartoni: 0-1, posjed lopte: 69-31.

NK Široki Brijeg