VIDEO: Prijenosna perilica rublja koja radi bez električne energije

Perilica pod nazivom Drumi omogućuje pranje rublja bez korištenja električne energije, a pokreće se nogom, odnosno stopalom. Pomoću nje vrlo jednostavno možete oprati nekoliko komada odjeće bez potrebe za električnom utičnicom, generatorom ili solarnim panelom. Pranje rublja odnosno okretanje bubnja vrši njezin korisnik i to pomoću nožne pedale.

Prijenosna perilica dovoljno je mala i lagana pa se bez poteškoća može spremiti i u prtljažnik automobila, što ju čini idealnom za sve koji vole duže izlete u prirodu, no vrlo korisna može biti i studentima, kao i ljudima koji se često sele i vole živjeti u malim stanovima.

Drumi odjednom može prati do sedam odjevnih predmeta, a u nju je potrebno uliti pet litara vode te staviti deterdžent za pranje i zatim samo pritiskati papučicu. Nakon manje od 10 minuta, pranje je završeno, a njime i vaša mini vježba. Jednostavnim pritiskom na gumb aktivira se odvodni ventil kojim se ispušta prljava voda nakon pranja, a zatim se istim principom stiskanja nožne pedale u perilici rublje može i osušiti.

Osim što je praktična, Drumi je 40 posto napravljena od reciklirajućeg materijala, a kupiti je možete po cijeni od 299 doara.

Pogledajte videozapis:

Zimo.co