Home slajd Glavna VIDEO: Pobjednik drugog “Rock Festival Pajo“ je bend “Kolt Teatar” iz Sarajeva

VIDEO: Pobjednik drugog “Rock Festival Pajo“ je bend “Kolt Teatar” iz Sarajeva

0
VIDEO: Pobjednik drugog “Rock Festival Pajo“ je bend “Kolt Teatar” iz Sarajeva

Ovogodišnji trodnevni “Rock Festival Pajo“ je iza nas. Osam bendova, dva izvan konkurencije brojnim posjetiteljima su tri dana zaredom priuštili vrhunski glazbeni užitak i zabavu uz rock glazbu

Prvu večer ekipa iz Solina “What Lies Beyond” više nego žestoko otvorila je ovogodišnji festival koji su slikovito rečeno “odčepili sve začepljene vodovodne i kanalizacijske cijevi Širokog Brijega”. Zatim su na binu došli dečki iz Mostara i bend “Jufkamental” koji je nastavio držati atmosferu dok se podij ispred njih popunjava rasplesanom ekipom koja je davala čar glazbenim ritmovima iz gitara koji su dopirali do njihovih ušiju. Nakon njih na binu je izašao bend van konkurencije “Matori Banda” i koji su do kasnih noćnih sati dizali publiku na noge hitovima kultne grupe “Azra”.

Drugu večer otvorio je bend “Škodra” iz Sarajeva, nakon njih nastupili su njihovi sugrađani “Kolt Teatar”, te “La Volpe” iz Splita, koji zatvaraju natjecateljski dio drugog dana i binu preuzima prošlogodišnji pobjednik Splitski autorski rock bend “The Splitters”.

Treću i završnu večer festivala otvara bend “Reah” iz Šibenika, zatim iza njih dolazi ekipa iz Splita “El Marrow”, dok “Nervnim slomom” iz Sarajeva “zatvara sve otvorene one odčepljene vodovodne i kanalizacijske cijevi Širokog Brijega” koje su “odčepili milozvučnim ritmom” bend iz Solina “What Lies Beyond”, a čiji ste nastup mogli vidjeti u video prilogu portalu SirokiBrijeg.info prve večeri.

Kako biva na kraju, trebalo se i proglasiti pobjednika ovogodišnjeg “Rock Festival Pajo“ što nije nimalo lagan dio za žiri, s obzirom na konkurenciju jer svaki bend koji je nastupao se pokazao u svom nastupu a svaki je imao za cilj da pobjedi i tako osvojiti besplatno snimanje pjesme u Studio Grooove u Mostaru.

Prvo mjesto i ovogodišnji pobjednici proglašen je bend “Kolt Teatar” iz Sarajeva, drugo mjesto zauzeo je bend “Reah” iz Šibenika dok je treće mjesto pripalo splitskom bendu “El Marrow”.

U nastavku vam donosimo video prilog nastupa bendova “Reah” iz Šibenika i “El Marrow” iz Splita. Let’s Rock:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info