VIDEO: Na Pecari pao i Radnik u šestoj uzastopnoj domaćoj pobjedi nogometaša Širokog

Široki Brijeg je upisao i šestu uzastopnu domaću pobjedu. Na Pecari je pao Radnik, i to jednakim rezultatom (1:0) kao i prije desetak dana u Kupu, a pobjeda “Plavo-bijelih” ovom prigodom mogla je biti i znatno uvjerljivija.

Trenutak odluke zbio se u 49. minuti. Odlično je s desne strane centrirao Dino Ćorić, a Menalo još bolje reagirao i udarcem glavom s druge vratnice sa sedam osam metara svladao Lučića.

Široki je od prve minute krenuo po pobjedu, stvarao prigode, no nije bilo prave završnice. Najveću šansu u prvom poluvremenu propustio je Edi Baša u nadoknadi prvoga dijela. Pobjegao je obrani bijeljinske momčadi, ali je otišao previše u stranu i njegov udarac pogodio je samo vanjski dio mreže. Uz Bašu pokušavali su i Menalo, Lončar, Čabraja i Matić, međutim Lučić se istaknuo s nekoliko odličnih intervencija.

U nastavku je Široki krenuo još odlučnije po pobjedu, a gol Menala u konačnici se pokazao kao dovoljan za nova tri boda.

STRIJELAC: 1-0 Menalo (49)

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Matić, Barišić, D. Ćorić, Baša (74. Ćorluka), Čabraja (82. Barban), Menalo, J. Ćorić (87. Kožul), Lončar, Begonja, Marković.

RADNIK: Lučić, Arnautović (56. Vasić), Beširević, Srećković, Peco, Krsmanović (69. Mekić), Glišić (59. Hadžić), Hodžurda, Đurić, Okić, Šerbečić.

NK Široki Brijeg