VIDEO: Palitelji guma i “ringišpil” s kamionom u svatovskoj koloni do PU Široki Brijeg

Netko je u Širokom Brijegu platio svatovsku “jabuku” veću nego je planirao, ali sve zbog svoje ne promišljenosti i gluposti.

Naime, tijekom večernjih sati dok je svatovska kolona kretala ulicama Širokog Brijega prema svadbenom salonu, vozač kamiona i pojedini svatovi su se “malo previše” zaigrali sa svojim vozilima i osim vrćenja kamiona po kružnom naškripali se pravo i guma po cesti napalili!

Pri tom svom potezu nisu pridodavali pozornosti koliko svojim postupkom ugrožavaju druge sudionike u prometi i tako ne samo sebe, nego i druge dovode u opasnu situaciju koja je mogla završiti kobno, a još pri tome upropastiti najljepši dan novopečenih mladenaca.

Kamiondžija i “palitelji guma” osim što nisu računali na ostale sudionike prometa, izgleda nisu niti računali kako će brzo reagirati i djelatnici PU Široki Brijeg koji su ih nakon te vožnje sproveli u Policijsku postaju i sankcionirali za nepromišljene poteze.

Inače, nije prvi a niti jedni slučaj kako da se u svatovima pronađe netko tko je “hrabar” da izvodi ovakve nepromišljene poteza ugrožavajući sebe i druge, ali nekada “treba stati na loptu” i spriječiti na vrijeme neke stvari kako se ne bi kasnije kajali.

Djelatnici PU Široki Brijeg su ovog puta odradili svoj posao i sankcionirali vozače, te se nadamo kako će i u buduće sankcionirati sve ozbiljne prometne prekršitelje, bili oni svatovi, maturanti i lokalni šerifi koji ne znaju što će od dosade jer misle kako će “tatica srediti” kaznu!

Pogledajte ovu snimku i sami procijenite ozbiljnost događaja:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info