FOTO: Mili Marušić

U subotu, 4.svibnja, u 19:30 sati na Pecari mlada momčad HKK Široki protiv Slobode igra 1.polufinalnu utakmicu za prvaka BiH.

Osim toga, ovo je i velika borba za Drugu ABA ligu jer će finalisti izboriti pravo igranja toga natjecanja, a samim time i polako će na Pecaru u goste stizati i respektabilne momčadi, a utakmice biti još puno bolje i zanimljivije, kao i samo natjecanje koje se dugo iščekuje.

Sav trud oko stvaranja momčadi koju će isključivo predvoditi mladi košarkaši. a koji su se “čeličili” u košarkaškom pogonu Širokog, stigao je pred cilj koji nije bio nimalo lagan!

Uz dobre igre na parketu već iskusnih i novih mladih košarkaša, počela se i dvorana puniti sa sve više gledatelja, pa tako i ponovno okupljati navijačka skupina koja uz veliku podršku sa tribina želi vratiti svoj klub tamo gdje pripada, među elitu košarkaške scene!

Svaka sportska momčad želi da ima navijače i gledatelje koji će ih bodriti i kad gube i kad tuku, koji će biti njihov dodatni igrač na sportskom polju. Upravo se to događa sa HKK Široki koji se pun elana vraća da bude još veći ponos svoga Grada kojeg će predstavljati na brojnim parketima.

Nadamo se i vjerujemo, kako politika neće ulaziti u ovaj sportski klub koji se “poput Feniksa” digao iz pepela. Jedino što mogu je pomoći im da imaju bolje uvjete, a nipošto ulaziti u sport jer znamo gdje politika uđe, teško se u normalu vraća kao što je upravo HKK Široki učinio.

Navijači, pred vama je samo da pratite svoj klub i budete mu podrška kakvi god rezultati bili sve dok igrači srce na parketu ostavljaju, kao što su protiv Zrinjskog 24.travnja, a nadamo se kako će i ovu subotu protiv Slobode.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info