VIDEO: Nogometaši Širokog Brijega u četvrtfinalu, Slobodi se nije “osmjehnula” treća sreća!

Široki Brijeg je i treći put odmjerio snage sa Slobodom u svega sedan dana.

Dvaput je Sloboda slavila s 1:0 na Tušnju, a na Pecari je Široki slavio s 2:0 i tako je prošao u četvrtfinale.

Ekipa Vlade Jagodića postavio se defanzivno i uspješno se branio nešto manje od 70 minuta, a onda je popustila gostujuća obrana.

Široki je od početka krenuo dominirati, stvarati šanse, ali je Pirić bio jako raspoložen na gostujućem golu. Poslije brojnih prilika, pravo je čudo da se na rezultat otišlo kod rezultata 0:0.

Nastavak donosi također ofanzivnu igru Širokog i konstante napade na gol Slobode, a Krstanović je promašio najbolju šansu, da bi se iskupio u 69. minuti. Kostić je skrivio penal, a Krstanović konačno pogodio i prekinuo crnu seriju.

Do kraja utakmice, obje ekipe su pokušavale jednim golom riješiti pitanje četvrtfinala, a u tome su uspjeli domaći nogometaši. Pirić je u 82. minuti zabilježio još jednu dobru intervenciju, ali je Menalo odbijenu loptu pospremio u mrežu Slobode, pa je Široki izbjegao penale i proslavio plasman u četvrtfinale.

Široki – Sloboda 2:0 (Krstanović 69 – penal, Menalo 82)

Široki Brijeg: Bilobrk, Pandža, Barišić, Ćorić, Krstanović, Ivanković, Baraban, Wagner, Menalo, Lončar, Bralić. Sloboda: Pirić, Kostić, Fatić, Efendić, Krpić, Subić, Lazevski, Mehmedagić, Stjepanović, Todorović, Merzić.

SportSport.ba