Kako jedan glazbeni sastav može obilježiti svoj jubilarni 10-i rođendan, a da pri tome ne “izbaci” pjesmu koja će se zasigurno minimalno toliko godina “vriti” na raznim zabavama, u vozilima dok idemo na i s posla, biti jedna od glazbenih želja na vjenčanjima ili prekidima veza!

Upravo jedan takav, a ujedno i prvi svoj glazbeni spot predstavila je grupa iz Širokog Brijega – “Stari Zvonik” pod nazivom “Nevolja”.

Brojne lokacije, brojne znamenitosti Širokog Brijega i skakanje na glavu u hladnu Lišticu po netom bačeni prsten “nesuđene ljubavi”, opisuje ovaj rokersko-ljubavni spot koji je službeno predstavljen brojnim uzvanicima i prijateljima na rođendanskoj večeri ove srijede u hotelu Park u Širokom Brijegu.

Poznati hrvatski tekstopisac Ivica Brnas Fudo napisao je tekst pjesme, a njegov brat Dragan Brnas Fudo zaslužan je za aranžman. Na obradi vizualnog materijala radili su širokobriješki Foto PixelStudio i Light Studio, dok glazbu potpisuje Mostarac Ivo Jurić. Pjesma je snimana u zagrebačkom studiju Croatia Recordsa.

Sponzori “Vinarija Ivan Dolac”, “Leda d.d.” i “Cubuss – Silver&Watch Centar” dali svoj veliki doprinos za stvaranje ovog uistinu odličnog spota i pjesme koja je jedan od najljepših poklona, ne samo Širokom Brijegu, nego i nama slušateljima za sv. Nikolu od Dragana Lovrića, Damira-Damca Ćorića, Marina Lončara, Maria Naletilića, Antonije Čerkez i Vinka Miloša.

A, ovim putem svoj ekipi želimo Sretan 10. rođendan i još puno hitova!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info