Sreća je u uzvratnoj utakmici finala Kupa BiH u srijedu večer bila na strani nogometaša Širokog Brijega. Iako je Sarajevo je na punoj Pecari u regularnih 90 minuta slavilo pobjedu 1:0 golom Amera Bekića iz kaznenog udarca u 65. minuti, do kraja susreta taj rezultat je i ostao, tako da je ekipa iz Sarajeva dostigla zaostatak iz prvog dvoboja.

No, nakon isteka regularnih 90 minuta i sudačke nadoknade od sveukupno nekih 10-ak minuta, uslijedilo je izvođenje jedanaesteraca.

Nogometaši Sarajeva se nisu proslavili u izvođenju jedanaesteraca, a dok je Čabraja posljednjim udarcem lopte koju je uputio u mrežu Pavloviću dononio Kup BiH u Široki Brijeg.

Veliko slavlje

Usljedilo je veliko slavlje na tribinama i travnjaku. Podjeljne medalje i dodjela pehara. Centar Širokog Brijega sve puniji od navijača i građana koji su spremno čekali prvake da im se pridruže na središnjem Trgu kako bi zajedno proslavili osvajanje Kupa BiH i izlazak u Europu.

Škripari

Nema se što tu puno reći, osim da su bili na vrhunskom nivou, kao i svi navijači na tribinama i prava podrška koju bi poželio svaki klub da ima.

NAPOMENA: Fotografije tijekom večeri na našoj facebook stranici.

Mili MarušićSirokiBrijeg.info