U klupskim prostorijama NK Široki Brijeg na Pecari uoči susreta prve utakmice finala Kupa BiH Sarajevo – Široki Brijeg koja se igra na stadionu Koševo, srijeda, 10. svibnja, 18 sati, održana je konferencija za novinare, koju smo već prenijeli.

No, jedan zanimljiv detalj koji će biti privlačan svim ljubiteljima kladionica i kockarskih igara na sreću ostao mi je jako upečatljiv i primamljiv da je i mene skoro “navukao” u kladionicu da na brzinu “okrenem” neku lovu.

S obzirom na to da je jedna ovdašnja kladionica sponzor NK Širokog Brijega, glasnogovornik je vrataru “Plavo-bijelih” Luki Bilobrku postavio pitanje (svjesno ili nesvjesno) je li izračun tamo nekih kladionica i kladioničara realan omjer snaga, s tim da je kvota na Široki 6, a na Sarajevo 1.40.

Vratar Luka Bilobrk nije se dao smesti i opterećivati nebulozama kojekavih kladioničara i kladionica te odgovori: ” Iskren da vam budem iskreno ne bi komentirao kladionicu, a što se tiče favorita, oni su znali padati i ja se nadam da će pasti. Evo i sada. Mi smo to pokazali u više navrata kako u Mostaru tako i u Sarajevu protiv Željezničara. Uopće ne prijetim. Nego jednostavno znam svoje ekipe, kad je svih 11 igrača koncentrirano teško je tko favorit protiv nas” – odgovorio je Bilobrk.

E, sada razmišljam uplatiti ili ne uplatiti na kvotu 6 barem marku pa da imam za cigare ili dvije da uplatim pa da imam za cigare i dva-tri piva ili možda više da posudim od nekoga, po mogućnosti kamatara jer, ono, odmah daju keš u ruke dok bi banku za kredit trebao čekati neko vrijeme jer se utakmica igra sutra jer treba mi “brza lova” da kupim novi auto ili možda da kat dignem još jedan na kući. Da, djeluje privlačno i zanimljivo, ali jebo kocku i kladionice i zamaranje igrača što misle kockari i kladionice uoči ove jako važne utakmice o kojoj sve u ovoj sezoni ovisi za NK Široki Brijeg.

Nema novca ni kladionice koja može iskreno i časno veselje priuštiti brojnim gledateljima, navijačima “Škriparima” i da vide svoje igrače kako odnose pobjedu i u Sarajevu i tjedan dana kasnije u Širokom Brijegu protiv svojih “ljutih” rivala.

Igrači NK Širokog Brijega, na vama je sve sada uz pomoć svoje publike da ostvarite cilj koji ste zacrtali, boli vas ona stvar što misle kockarnice o vama i što vas tako ponižavaju kroz svoje neke kvote.

Igrajte srcem i ponosom za svoj klub jer to je jedini siguran dobitak za sve!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info