VIDEO: Iako je Nexe u težem položaju od Izviđača, u Našice se ide po pobjedu

LJUBUŠKI – Uoči gostovanja u Našicama kod Nexea u 3.kolu SEHA Gazprom lige u prostorijama Izviđača održana je tiskovna konferencija, što je praksa i obveza prije svake utakmice.

Na konferenciji su o utakmici govorili trener Izviđač Central osiguranja Zdenko Grbavac i desni vanjski bek Mateo Rodin koji su nakon prvog obraćanja odgovarali na pitanja novinara.

Zdenko Grbavac – trener Izviđač CO

Dobro su mi poznati igrači iz Našica, naša očekivanja su kao i u svim utakmicama da pružimo što bolju igru i pokušamo pobijediti. To će biti teško jer Nexe je u težem položaju od nas, imaju tri poraza i nisu očekivali domaći poraz od Tatrana u zadnjoj utakmici. Mislim da će nas ozbiljno shvatiti , a mi iako smo se emotivno ispraznili pokušati ćemo dati sve od sebe i pobijediti u Našicama.

Mateo Rodin – igrač Izviđač CO

Mislim da možemo do tri boda u Našicama. Ekipu domaćina dobro poznajem, tri igrača su iz Ljubuškog. Iako ja prvi put igram ovako jake utakmice, moja i klupska očekivanja su velika jer smo protiv Meshkova pružili solidnu utakmicu, a protiv Celja smo nesretno izgubili i sada idemo u Našice pobijediti.

Podsjećamo u momčadi Nexea igraju tri bivša “Skauta” Mirko Herceg, Marin Vegar i Tomislav Nuić, a utakmica je na rasporedu u nedjelju 18. rujna u Našicama s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na Arena Sport HR.

RK Izviđač