VIDEO: Glazbeno scenski spektakl – Buhovo Party 2019.

Sve već znate, ali do kraja niste pogledali!

Nakon što su mještani Buhova dočekali 50-godišnjicu svoje župe i dolazak gradskog vodovoda u njihovo malo ali lijepo mjesto, red bi bio to proslaviti, ali kako, nego po naški, ko pravi Hercegovci!

Teško je riječima opisati njihovo veselje, teško je opisati kako je bilo tog 13.listopada 2019.g. u Buhovu, selu na rubu Širokog Brijega. Sveta misa, zatim kod spomenika braniteljima položeni su vijenci i zapaljene svijeće, nakon toga svečano otvaranje vodovoda kojeg je blagoslovio biskup Ratko Perić i na posljetku druženje na igralištu uz pjesmu i ples, a hranu da i ne spominjemo.

Bilo je svega, svi su se potrudili, organizacija vrhunska, usluga na nivou najskupljeg svjetskog restorana, a sve besplatno od hrane do pića zahvaljujući svim mještanima koji su bez razmišljanja odlučili sudjelovati i pruštili, ne samo sebi, nego i brojnim gostima, dan za pamćenje!

Trojac iz osiguranja sve je držao od kontrolom kako bi sve prošlo u najboljem redu, ali za njih nije bilo posla osim da se priduže ostalima u zabavi, hrani i piću.

Nakon što ste već na portalu SirokiBrijeg.info imali priliku gledati uvodni dio do kulturno zabavnog programa, sada je red došao i na njega. Pa, uživate u pravoj hercegovačkoj zabavi:

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info