Home Vijesti VIDEO: General Glasnović na Veliki Petak posjetio “Zaboravljene branitelje” u “šatoru istine” u blizini GP Bijača

VIDEO: General Glasnović na Veliki Petak posjetio “Zaboravljene branitelje” u “šatoru istine” u blizini GP Bijača

0
VIDEO: General Glasnović na Veliki Petak posjetio “Zaboravljene branitelje” u “šatoru istine” u blizini GP Bijača

LJUBUŠKI – General Željko Glasnović na Veliki Petak došao je pružiti podršku “Zaboravljenim braniteljima” koji već 32 dana borave u “šatoru istine” u blizini GP Bijača, gdje prosvjeduju zbog neispunjenja zahtjeva koje su uputili Parlamentu FBiH.

Iščekujući generala branitelji su se postrojili ispred šatora, a oko 14 sati Glasnović je stigao pred šator pozdravljajući prisutne.

“Ja sam gledao vaše zahtjeve, tražite da ljudi koji su nezaposleni i branitelji, da imaju nešto, da mogu živjet od nečega, to je prirodno”, rekao je Glasnović.

“Ako mogu financirati 40 tisuća mirovina u Srbiji, mogu riješiti HVO, to je za mene jednostavna stvar. Politika je određivanje prioriteta, ako to nije HVO, ako to nisu Hrvati u BiH, zaboga što radimo ovdje. Ja ne raspoređujem državni proračun, da jesam ja bih na drugi način to riješio”, rekao je, među ostalim, Glasnović, koji je u nekoliko navrata braniteljima poručio da moraju biti složni, te da ustraju do kraja.

“Mi nismo ratna plemena, ima nas premalo da se podijelimo na 1500 raznih braniteljskih udruga”, dodao je Glasnović.

Radio Ljubuski