VIDEO – FOTO: Održano sportsko-humanitarno natjecanje između sportskih škola s područja Hercegovine

U dvorani Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama održano je sportsko-humanitarno natjecanje između sportskih škola s područja Hercegovine.

Na natjecanju je ukupno nastupilo 400 sportaša koji su se u svojim uzrasnim kategorijama natjecali u više različitih disciplina. Ukupno je nastupilo osam sportskim škola i to iz Tomislavgrada, Posušja, Gruda, Čerina, Biograca, Čitluka, Čerina i Ljubuškog a svi natjecatelji na kraju natjecanja dobili su zlatne medalje i poklon pakete za sudjelovanje.

igremladi25317_2

Nastupili su:

Sportska akademija Grude
Sportska akademija Posušje
Univerzalna sportska škola Tomislavgrad
Unisport Biograci – Ilići
Univerzalna sportska škola ” Čerin”
Abeceda sporta Čitluk
Unisport Ljubuški

Osim sportaša sportskih škola na natjecanju su nastupili i štićenici Doma Marija-Naša nada. Oni su uz pljeskove publike i sportaša odradili dvije discipline a nagrade im je uručio maskota Lino koji je cijelo natjecanje zabavljao sve prisutne.

igremladi25317_1

Organizatori su se zahvaljuju svima koji su sudjelovali na natjecanju, roditeljima, trenerima i sponzorima koji su prepoznali ovaj sportski događaj. U izjavi treneri Sportske akademije „Grude“ kazali su nam kako im je cilj ovakvih natjecanja usaditi djeci ljubav prema sportu te pozitivan odnos prema suparnicima na terenu te razviti humanost.

FOTOGRAFIJE NA: Facebook SirokiBrijeg.info

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info