“Central Pub” u središtu Širokog Brijega (na Trgu kod Križa) ovog petka i subote, bio je glavno okupljalište ekipa koje su željele pokazati svoje znanje kroz “Pub kviz”.

Doista zanimljiva dva dana gdje se uz odličnu zabavu moglo puno toga naučiti, a i vidjeti koliko je tko “potkovan znanjem” i na taj način da sebi i svojoj ekipi priušti pobjedničku večer.

pubkviz1417_9

Najzanimljivije je bilo u petak, kada su tri ekipe od njih devet prijavljenih nakon pet odigranin krugova imale izjednačen broj bodova, tako da se pristupilo razigravanju u kojima se najbolje dokazala ekipa “Vlado Matijević” i zasluženo odnjeli glavnu nagradu

Subota također jako zanimljiva, ali ne toliko neizvjesna kao dan ranije. Od osam prijavljenih ekipa, titulom “najpotkovanih znanjem” se okitila ekipa “Suicide Squmd”.

pubkviz1417_3

Naredno kola su već zakazana za petak i subotu, 7. i 8. travnja, s početkom u 21 sat. Iako za oba ta dana već ima prijavljenih ekipa, mjesta ima još slobodnih pa ukoliko se želite prijaviti sve dodatne informacije možete doznati putem kontakt broja: 063/190-070.

Sve u svemu što smo i sami mogli vidjeti i zabilježiti, kvizevi kroz ova dva protekla dana prošli su u sjajnom ozračju, tako da su na kraju svi pobjednici što se tiče nas kao portala SirokiBrijeg.info i medijskog promotora ovog događaja u našemu gradu.

Još i da pohvalimo na “ludim” imenima ekipa kao što su: Ciciban, Sirovina i sinovi, Čobani, Aprilili, Niggeri i tako dalje i tako šire, a sada uživajte u jednom kraćem video prilogu koji će vam donekle dočarati atmosferu i definitivno jednu odličnu ideju kako se zabaviti uz znanje i sok od hmelja 😉

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info