Večeras polufinalne utakmice MNT “Crnač 2016” uz glazbu uživo

Odigrane su sve četiri četvrtfinalne utakmice te smo doznali polufinaliste ovogodišnjeg izdanja turnira. Mnogobrojna publika zasigurno je uživala u odličnim utakmicama. Evo i rezultata:

20:00h – Korak vs Stolac – 4:6 (2:2)
21:00h – Lole Crnač vs Europrodukt Crnač – 2:4
22:00h – Mepas vs Parts – 5:0
23:00h – Obuća Bema Banja Luka vs Tići-Komplast – 7:5 (3:3)

El Clasico je zaista opravdao taj naziv, obje ekipe, Korak i Stolac, odigrale su zaista vrhunski te smo pobjednika dobili tek izvođenjem kaznenih udaraca, a uspješnija je bila ekipa Stolac. Ekipa koraka dva puta je imala vodstvo no kao ključan potez pokazala se pravovremena odluka trenera ekipe Stolac, Marka Raguža, kada je uveo vratar-igrača te je na taj način ekipa Stolac došla do izjednačenja. Ekipi Korak ne preostaje ništa drugo nego žaliti za propuštenim prilikama, prilikama kojih je bilo zaista mnogo. Strijelci za Stolac bili su Damir Livaja i Ante Galić, a za Korak Josip Bošković (2).

Drugi susret večeri i nova odlična utakmica, vrlo tijesna sa pregršt prilika na obje strane. Ekipa Europrodukta je imala vodstvo od čak 3:0 no dvije minute prije kraja utakmice taj rezultat bio je 3:2. No, potez uvođenja vratar-igrača ponekad zna biti dvosjekli mač, a upravo je to bio i za ekipu Lola kada primaju četvrti pogodak te se opraštaju od ovogodišnjeg izdanja turnira. Golove za Europrodukt postigli su Mario Čulina, Ante Mihaljević, Mateo Čulina i Ante Babić dok je za Lole pogodio Vinko Palac (2). Vinko Palac trenutno je vodeći strijelac turnira sa osam pogodaka.

Ekipa Partsa nije uspjela iznenaditi ekipu Mepas, nisu uspjeli ponoviti odličnu igru koja ih je krasila tijekom turnira te su na kraju teško poraženi. Ključne su možda bile obrane vratara Mepasa Franka Bilića, kada je pri rezultatu 0:0 obranio tri stopostotne šanse ekipe Parts. Ekipa Mepasa kontrolira gotovo cijelu utakmicu te na kraju potpuno zasluženo prolaze dalje. Golove za Mepas postigli su Josip Suton, Ante Ćorluka (2), Ante Grbešić i Pero Marušić.

Posljednji susret bio je zaista odličan, tijesan i potpuno neizvjestan do samoga kraja. Iako je ekipa iz Banja Luke dominirala dobar dio utakmice, nisu to uspjeli u potpunosti realizirati. Ekipa Tića imala je svoje prilike koje su ih možda mogle odvesti u polufinale, no, nisu ih realizirali, tj. vratar Željko Vuković je bio na visokom nivou, baš poput Igora Grgića na drugoj strani. Nakon što je Stolac prošao dalje lutrijom kaznenih udaraca, isto to je napravila i ekipa Obuće Beme. Strijelci za Bemu bili su Slaven Đurić, Nemanja Kokanović i Draženko Stanarević, a za Tiće Marko Mikulić, Ante Knezović i Zvone Vukoja.

Raspored polufinalnih utakmica, petak 8. 7.:

20:30h – Mepas vs Obuća Bema Banja Luka
21:30h – Revijalna utakmica
22:00h – Stolac vs Europrodukt Crnač

Nakon utakmica uslijedit će glazbeni program uživo!

Polufinale ponajboljeg turnira u regiji dovoljno govori za sebe, nadamo se da ćete doći u što većem broju! Spektakl je osiguran.

SirokiBrijeg.info