VAŽNA OBAVIJEST: Široki Brijeg osim što neće imati struju 8 sati, neće imati ni gradsku vodu u tom periodu!

ŠIROKI BRIJEG – Javno “korumpirano” poduzeće Vodovod i kanalizacija d.o.o. Široki Brijeg je toliko puno uhljeba i neradnika, da nisu u stanju i na vrijeme svoje sugrađene informirati kako će skoro cijelo područje Širokog Brijega ostati bez vode u utorak 20.lipnja i srijedu 28. lipnja od 13 do 21 sat.

Na njihovoj službenoj web stranici koja izgleda služi za preseravanje ne stoji ama baš nikakvo upozorenje da će doći do nestašice vode, nego su samo poslali šturo priopćenje danas tijekom dana (ponedjeljak) za Radio Široki Brijeg, gdje ovo uhljebničko poduzeće moli svoje sugrađane za razumijevanje!

Oni šalju molbu za razumijevanje svojim sugrađanima 24 sata prije nego će doći do nestašice vode, a znali su jako dobro da će se to dogoditi 13. lipnja. Znači prije skoro tjedan dana, a oni 24 sata prije izadaju to priopćenje i to pošalju samo na Radio Široki Brijeg, dok su ostali mediji i sustavi za informiranje njima nepoznanica, naravno mislimo i na njihovu službenu web stranicu na kojoj još nema nikakvih informacija o tome. Ma i to nije toliko bitno koliko je jadno kada su znali tjedan dana ranije, a oni danas, tj. dan ranije, informiraju javnost.

Ovi pametnjakovići iz Vodovoda izgleda još žive u vremenu prije Nikole Tesle ili kasno kopčaju!

Naime, drugo “uhljebničko” poduzeće EP HZHB je 13. lipnja poslalo priopćenje kako će dva dana doći do prekida električene energije u utorak 20.lipnja i srijedu 28. lipnja od 13 do 21 sat na cijelom gradskm području Širokog Brijega, kao i većini okolnih sela.

Iz Elektroprivrede HZ HB nisu specifirali o čemu se točno radi, samo su ranije šturo priopćili da je riječ o ”radovima interventnog održavanja elektroenergetskih objekata”.

A što se JP ”Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Široki Brijeg tiče? Oni tek danas shvaćaju kako pumpe za vodu neće moći raditi ako nema električne energije, a nemaju agregat, tj. kako su nam telefonski kazali – radit će dok ima struju!

I zato drugovi i drugarice, potrošači i potrošačice s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara, osim struje, nećete imati niti gradske vode u utorak 20.lipnja i srijedu 28.lipnja od 13 do 21 sat.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info