“Vaterpolska utakmica” Široki Brijeg i Vrbas bez zgoditaka!

U, za mnoge, neregularnim uvjetima za igru, travnjaku obilno natopljenom vodom na kojem je bilo gotovo nemoguće razviti bilo kakvu igru, Široki Brijeg je uspio ostati neporažen, unatoč još i brojnim izostancima igrača iz udarne jedanaestorice.

Domaći su najbolju prigodu za gol imali u 19. minuti kada je Nikodijević uzdrmao gredu, a opasno je pred golom Širokog bilo i u 88. minuti nakon nespretne intervencije Bralića koji je zamalo zatresao vlastitu mrežu.

Široki je, pak, tražio kazneni udarac u 75. minuti nakon igranja rukom jednoga obrambenog igrača Krupe u kaznenom prostoru, no Mujić se nije oglasio. A u nadoknadi izgubljenog vremena Perković i Jurić su na Pekin ubačaj mogli “Plavo-bijele” odvesti i do sva tri boda, no umjesto u mreži lopta je završila pored vratnice pa je ostalo 0:0.

KRUPA: Kutić, Maksimović, Makitan, Ljubenović (67. Balabanović), Dujaković, Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Aleksić, Marjanović (86. Lukić), Šamara (78. Banović). Trener: Starčević.

ŠIROKI BRIJEG: Bandić, Kvesić, Kožul, Barišić (57. Perković), Peko, Baraban, Ćorluka (80. Jurić), Begonja (Wagner), Bralić, Zlomislić, Bagarić. Trener: Sablić.

NK Široki Brijeg