Juniorski reprezentativac Crne Gore Vasilije Kaluđerović će u naredne dvije sezone nositi dres Izviđača iz Ljubuškog.

Iako je trebao naredne sezone biti jedan od mladih igrača koji će dobiti pravu šansu u Lovćenu, Kaluđerović je odlučio promijeniti sredinu i prihvatiti ponudu od viceprvaka Bosne i Hercegovine.

– Izviđač je klub sa bogatom tradicijom i drago mi je da sam ovdje. Uvjerio sam se u dobre uvjete za rad, čuo sam mnogo toga lijepog o klubu, ali i treneru Silviju Ivandiji i ovdje sam došao da bih napredovao, kazao je na predstavljanju Kaluđerović, koji bi u narednom razdoblju ukoliko zaista napreduje, mogao biti igrač koji već godinama nedostaje seniorskoj reprezentaciji Crne Gore na poziciji srednjeg beka.

Osim njega, u Ljubuški je stigao i Nikola Perović, kadetski i juniorski reprezentativac Srbije, a prije njega došao je i Petar Bubalo, povremeni seniorski reprezentativac naše zemlje.

– Cilj Izviđača je opće poznat – prvo mjesto, po mogućnosti oba trofeja – kup i prvenstvo, te ponovni plasman u SEHA ligu. Ciljeve koji su pred nama neće biti lako ispuniti. Konkurenti su ekipe koje su sudjelovale u Ligi za prvaka – Borac, Vogošća i Konjuh, te visočka Bosna, koja se ozbiljno pojačala, kazao je trener Silvio Ivandija.

Sport1.ba